ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι να κάνετε για να μην χάνετε τον χρόνο σας περιμένοντας τις βαλίτσες

Τι να κάνετε για να μην χάνετε τον χρόνο σας περιμένοντας τις βαλίτσες

Οι κινήσεις που κάνουμε σε ένα αεροδρόμιο είναι σταθερές, μονότονες και τρώνε αρκετό χρόνο. Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν περιμένετε την βαλίτσα να περάσει από μπροστά σας ώστε να την πάρετε και να ξεκινήσετε ή να τερματίσετε «επίσημα» τις διακοπές σας.

Είναι η στιγμή που έχετε αρχίσει να χαλαρώνετε από το άγχος της πτήσης (ειδικά αν φοβάστε τα αεροπλάνα), που προσπαθείτε να ξεμουδιάσετε από τις ώρες που ήσασταν καθιστή στο αεροπλάνο και που νιώθετε μια αδιανόητη βιασύνη να βρείτε τη βαλίτσα σας και είτε να φτάσετε σπίτι να ξεκουραστείτε, είτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Οκ, αν ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα έχουν υπάρχουν φορές που μπορεί να έχετε υπάρξει τυχερή. Πώς όμως μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η δική σας αποσκευή θα βγει πρώτη;

Οκ, ένας προφανής τρόπος είναι να αποβιβαστείτε στην πτήση από τους τελευταίους. Αν όμως οι last minute τακτικές σας αγχώνουν (εκτός του ότι δεν εγγυώνται ότι η βαλίτσα σας θα εμφανιστεί πρώτη), υπάρχει και κάτι πιο έξυπνο που μπορείτε να κάνετε.

Σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure, για να πετύχετε κάτι τέτοιο χρειάζεται να το φροντίσετε από την αρχή του ταξιδιού. Για την ακρίβεια, όταν θα είστε στο check-in, ζητήστε από την κοπέλα που θα σας εξυπηρετήσει να σας κολλήσει την ένδειξη «εύθραυστο» (fragile) πάνω στην αποσκευή σας. Γιατί; Συνήθως, τις τσάντες που φέρουν αυτό το αυτοκόλλητο, τις φορτώνουν τελευταίες από τις υπόλοιπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόβλημα με αυτό το τιπ είναι πως αν τελικά το εφαρμόσουμε όλοι (τώρα που έγινε γνωστό) θα έχουμε πτήσεις γεμάτες από αποσκευές με την ένδειξη «εύθραστο» οπότε επιστρέφουμε με κάποιο τρόπο στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε. Περίεργο, ε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.