ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χάος στο αεροδρόμιο στης Ατλάντα- Έγινε μπλακ άουτ (φωτο)

Χάος στο αεροδρόμιο στης Ατλάντα- Έγινε μπλακ άουτ (φωτο)

Χάος προκάλεσε στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, το μεγαλύτερο του κόσμου, ένα ξαφνικό μπλακάουτ γύρω στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πάνω από χίλιες πτήσεις και να καθηλωθούν χιλιάδες επιβάτες.

Από την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος – που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από φωτιά σε υπόγεια ηλεκτρική εγκατάσταση, τέθηκαν εκτός λειτουργίας όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, όπου πραγματοποιούνται 2.500 πτήσεις και απ’ όπου περνούν πάνω από 250.000 επιβάτες ημερησίως

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαταστάθηκε τελικά μετά από ώρες κι οι πτήσεις αναμένεται να επαναληφθούν στις έξι το πρωί της Δευτέρας τοπική ώρα .

Ο δήμαρχος της Ατλάντα επιβεβαίωσε ότι ερευνώνται τα αίτια της φωτιάς και ζήτησε συγνώμη από τους χιλιάδες επιβάτες για την ταλαιπωρία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.