Η Ryanair γιόρτασε 10.000.000 επιβάτες στην Αθήνα

Η Ryanair γιόρτασε 10.000.000 επιβάτες στην Αθήνα

Με μια σεμνή τελετή η Ryanair γιόρτασε (χθες 17 Απριλίου) τη διακίνηση 10 εκατομμυρίων επιβατών από και προς την Αθήνα. Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους ξεκίνησε τις πτήσεις της στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2014.

Λίγοι οι επιβάτες στην αρχή. Άλλωστε κάθε τι καινούργιο χρειάζεται το χρόνο του για να το εμπιστευτεί κάποιος. Ειδικά αν πρόκειται για αεροπορική εταιρία. Η Ryanair τα κατάφερε. Και χθες γιόρτασε το μεγάλο γεγονός. Από την πρώτη της πτήση στην Αθήνα μέχρι σήμερα έχει μεταφέρει 10.000.000 επιβάτες.

Η Ryanair με 24 δρομολόγια προς την Αθήνα αυτόν τον χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων πέντε νέων δρομολογίων προς Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Μαρακές και Παλέρμο ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρουν 2,9 εκατομμύρια επιβάτες κατ’ έτος.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις έως και το Μάρτιο του 2019, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, και να επωφεληθούν από το πρόγραμμα ¨Always Getting Better¨ του 2018, το οποίο περιλαμβάνει.

• Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25€ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά

• Πτήσεις με ανταπόκριση στην Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο. Σύντομα και άλλα αεροδρόμια στο πρόγραμμα

• Ryanair Rooms με 10% Travel Credit

• Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μετακίνησης μέ τον νέο μας συνεργάτη Car Trawler

• Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% θα είναι στην ώρα τους

• Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει την διαφορά +5€ στον λογαριασμό σας My Ryanair

Στην Αθήνα, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τους 10 εκατομμύρια επιβάτες μας από και προς την Αθήνα, από την πρώτη πτήση τον Απρίλιο του 2014. Σε μόλις 4 χρόνια, η Ryanair επέκτεινε το πρόγραμμα της και θα λειτουργεί 24 δρομολόγια την Αθήνα αυτό το χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων 5 νέων δρομολογίων από την Αθήνα προς Άκαμπα, Κατάνια, Αϊντχόφεν, Μαρακές και Παλέρμο, τα οποία θα μεταφέρουν 2.9 εκατομμύρια επιβάτες και θα υποστηρίξουν 2,200* παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε ναύλους με 20% έκπτωση για πτήσεις από την Ελλάδα, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για κράτηση έως και την Κυριακή (22 Απριλίου) για ταξίδι έως και το τέλος Νοεμβρίου. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε::

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά τα τελευταία έτη. Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες έως σήμερα, από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα, τον Απρίλιο 2014.

Με 13 νέους διεθνείς προορισμούς σε σχέση με το καλοκαίρι 2017, η Ryanair συνεχίζει να δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά μας και τη φετινή θερινή περίοδο, ως αποτέλεσμα και της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του αεροδρομίου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την Πρεσβεία της Ιρλανδίας η κυρία Marianne Bolger, Head of Mission και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Μπάμπης Καρίμαλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.