Απίστευτο! Πιλότος πάει να απογειώσει αεροσκάφος με 300 επιβάτες ενώ ήταν… «τύφλα»

Απίστευτο! Πιλότος πάει να απογειώσει αεροσκάφος με 300 επιβάτες ενώ ήταν… «τύφλα»

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της British Airways.

Πιλότος κατηγορείται ότι ήθελε να απογειώσει ένα τζετ γεμάτο με επιβάτες ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο!

Ο 49χρονος Julian Monaghan βγήκε βσηκωτός από το cockpit του αεροσκάφους από ένοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το ανήσυχα μέλη του πληρώματος που φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Στην πτήση της BA, που επρόκειτο να αναχωρήσει από το Γκάτγουικ με προορισμό τον Μαυρίκιο και θα διαρκούσε 12 ώρες, επέβαιναν περίπου 300 άτομα εκτός του πληρώματος. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον ανεύθυνο πιλότο να το… τσούξει λίγο πριν την απογείωση και να μπει στο πιλοτήριο του Boeing 777 σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ευτυχώς το πλήρωμα αντέδρασε με επαγγελματισμό και έτσι αποφεύχθηκε μια πιθανή τραγωδία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Γενάρη ωστόσο μόλις τώρα έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και η τύχη του πιλότου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη του Monaghan έχει οριστεί για τον Ιούνιο. Μέχρι τότε ο πιλότος παραμένει εκτός δράσης αφού, όπως είναι φυσικό, απολύθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του από την BA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.