Τα νέα δρομολόγια της TUS Airways

Τα νέα δρομολόγια της TUS Airways

Τα καινούργια της δρομολόγια και τις υπηρεσίες της παρουσίασε η TUS Airways που έχει ως βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Η αεροπορική εταιρία έχει ξεκινήσει τις πτήσεις στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας.

Την παρουσίαση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας διοργάνωσε ο Commercial Manager της TUS Airways Yaron Eskeles, ο Γενικός Αντιπρόσωπος (GSA) της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα Discover the World Greece & Cyprus, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Ο κ. Yaron Eskeles παρουσίασε το όραμα, το προϊόν και τις προσφορές της TUS Airways στην Ελληνική αγορά, καθώς επίσης το στόλο και τα πλάνα ανάπτυξής της και δήλωσε πως: «Η TUS Airways εισάγει ένα νέο αεροπορικό μοντέλο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 7 jets Fokker 80/100. Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα. Πιστεύουμε στη δυναμική του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής Αγοράς για την TUS Airways, και έχουμε ήδη πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε ελκυστικούς προορισμούς από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.»

(Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της TUS Airways στην Αθήνα, από τον κ. Yaron Eskeles, Commercial Manager της εταιρείας.)

Η Τus Airways είναι μία καινούργια αεροπορική εταιρία της Κύπρου και η κύρια βάση της είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας. Οι πρώτες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2016. «Τhe Ultimate Schedule» είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και στόχος της είναι η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη.

(Από αριστερά: Yaron Eskeles, Commercial Manager. TUS Airways,Χρύσα Ντάσκαρη, και Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director – Discover the World Greece & Cyprus)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κυρία Ιωάννα Χατζηκωστή εκπροσώπησε τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού και παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το όμορφο νησί της Κύπρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.