Η Sky Express ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Χανιά!

Η Sky Express ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Χανιά!

Σε σημερινή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Fraport Greece στα Χανιά, παρουσία των Τοπικών Αρχών, εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης και των τουριστικών παραγόντων της Κρήτης, και με κεντρικό σύνθημα το “We are here”, ανακοινώθηκε το νέο δρομολόγιο της Sky Express, Αθήνα-Χανιά!

Από την 1η Νοεμβρίου η Sky Express θα εξυπηρετεί με τρεις πτήσεις καθημερινά το δρομολόγιο Αθήνα-Χανιά, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο της καθώς και την παρουσία της σε όλη την Κρήτη, την οποία συνδέει με πολλά μέρη της Ελλάδας.

Με αφορμή την έναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου από τη Sky Express, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece κ. Γιώργος Βήλος, δήλωσε: «’Ως Fraport Greece καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά τη στρατηγική απόφαση της Sky Express να συνδέσει τα Χανιά με την Αθήνα από τον ερχόμενο χειμώνα. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σύνδεσης των Χανίων με την Αθήνα και από εκεί με όλη την Ελλάδα σε ετήσια βάση.

Η δυναμική της αγοράς και η απόφαση της Sky Express να επενδύσει και ν’ αναπτύξει τη συγκεκριμένη αγορά αντανακλάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αριθμό των 3 συχνοτήτων την ημέρα αλλά και στο γεγονός ότι το δρομολόγιο ξεκινάει μέσα στο χειμώνα, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό -Έλληνες και ξένους- πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι τους. Από τη μεριά μας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των Χανίων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κ. Χάρης Μπότσαρης, δήλωσε σχετικά με την έναρξη του νέου δρομολογίου: «H Sky Express διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μεγαλώνουμε το δίκτυο μας και το στόλο μας και αυξάνουμε την επιβατική κίνηση ενισχύοντας ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι και το επιβατικό κοινό των Χανίων θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express κ. Γιάννης Λυδάκης αναφέρθηκε στο δίκτυο πωλήσεων της Sky Express ενώ ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις Αθήνα-Χανιά είναι ήδη διαθέσιμες για το επιβατικό κοινό. Ο κ. Λυδάκης αναφέρθηκε και στην εμπορική πρόταση της Sky Express που περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή σε όλους τους ναύλους, δωρεάν πρόσβαση στο ανακαινισμένο VIP Lounge της Αθήνας καθώς και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης για όλους τους επιβάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.