Premium lounge εμπειρία στο πρώτο αποκλειστικό lounge της Συμμαχίας στη Ρώμη

Premium lounge εμπειρία στο πρώτο αποκλειστικό lounge της Συμμαχίας στη Ρώμη

Οι επιβάτες της Star Alliance που ταξιδεύουν από τη Ρώμη μπορούν πλέον να προσβλέπουν σε μία νέα premium lounge εμπειρία στο αεροδρόμιο Fiumicino. Από χθες 29 Ιουνίου, το νέο Star Alliance Lounge καλωσορίζει πλέον τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε διακεκριμένη θέση καθώς και όλους τους κατόχους καρτών με το διακριτικό Star Alliance Gold Card.

Το Lounge βρίσκεται στο άνω επίπεδο της ζώνης D στο τερματικό 3, και παρέχει εύκολη πρόσβαση στις πύλες αναχώρησης για τις πτήσεις των εταιρειών-μελών της Συμμαχίας προς τους ευρωπαϊκούς προορισμούς στη Ζώνη Σένγκεν.

Όλα τα Lounges με τη σήμανση Star Alliance, έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχουν μία μοναδική τοπική εμπειρία. Στη Ρώμη, τα επώνυμα ιταλικά έπιπλα προσφέρουν μία κομψή, μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και λειτουργικούς χώρους εργασίας, χαλάρωσης ή κοινωνικοποίησης, οι οποίοι συνδυάζονται με μία συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από την ιταλική κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει ένα μπαρ με πλήρες προσωπικό, έναν σταθμό καφέ με Barista, καθώς και signature dishes, φτιαγμένα κατά παραγγελία.

Δωρεάν Wi-Fi προσφέρεται σε όλο το σαλόνι, σε συνδυασμό με standard πρίζες και θύρες τροφοδοσίας USB, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες θα μπορούν να επαναφορτίζουν εύκολα τις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Διατίθεται επίσης ένας ιδιωτικός χώρος για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων. Το Lounge μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 130 άτομα και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 05:15 έως τις 21:15.

«Η Star Alliance έχει θέσει τον γενικό στόχο της βελτίωσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας του πελάτη. Η προσφορά ενός premium lounge προϊόντος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της στρατηγικής. Το νέο Lounge στη Ρώμη επεκτείνει το δίκτυο των Star Alliance Lounges σε επτά, και προσφέρει στους επιβάτες μας, που πετούν από την “αιώνια πόλη”, μία υπερσύγχρονη εμπειρία art lounge», δήλωσε ο κ.Christian Draeger, Αντιπρόεδρος Εξυπηρέτησης Πελατών της Star Alliance.

Στο Fiumicino, η Star Alliance συνεργάστηκε με την Aviapartner και το Αεροδρόμιο της Ρώμης για την ανακαίνιση ενός υπάρχοντος χώρου Lounge, δημιουργώντας το πρώτο αποκλειστικό Lounge της συμμαχίας στο αεροδρόμιο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με τη Star Alliance, καθώς το προϊόν και το όραμά τους ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία υπηρεσιών και ποιότητας της Aviapartner Group», εξηγεί ο Γενικός Διευθυντής της Aviapartner Group Lounges and Premium Guest Services, κ. Italo Russo Silva. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την αρχή μελλοντικών συμφωνιών».

«Η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η πρωταρχική μας δέσμευση», δήλωσε ο κ.Ivan Bassato, ο Διευθυντής Διαχείρισης Αεροδρομίου της Aeroporti di Roma. «Συνεργαστήκαμε με την Aviapartner και την Star Alliance για να δημιουργήσουμε έναν καινοτόμο και λειτουργικό χώρο, ο οποίος θα αντιπροσωπεύει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας του αεροδρομίου Fiumicino. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI), βράβευσε το αεροδρόμιό μας με το Best Airport Award 2018, το σημαντικότερο βραβείο του κλάδου μας. Αυτά τα τόσο σημαντικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο με τη συνεχή δέσμευση και την ουσιαστική συμβολή των βασικών μας εταίρων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται καθημερινά στο αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένων της Star Alliance και της Aviapartner. Με αυτό το νέο Lounge, έχουν αυξήσει και βελτιώσει τις premium υπηρεσίες για τους επιβάτες στην Περιοχή Επιβίβασης D, που πετούν στην Ευρώπη σε πτήσεις μικρής και μεσαίας διαδρομής», δήλωσε επίσης.

Συνολικά 17 εταιρείες – μέλη της Star Alliance εξυπηρετούν τη Ρώμη, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση σε 25 προορισμούς σε 20 χώρες.

Η Star Alliance προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν σε Διακεκριμένη Θέση (Πρώτη ή Business Class) με οποιαδήποτε από τις 28 εταιρείες – μέλη της Συμμαχίας, καθώς και στους κατόχους καρτών με το διακριτικό Star Alliance Gold Card, πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 Lounges στο παγκόσμιο δίκτυο#. Εκτός από τα σαλόνια των αεροπορικών εταιρειών και τα σαλόνια που λειτουργούν υπό τη διαχείριση τρίτων, η Star Alliance διαθέτει πλέον επτά αποκλειστικά σαλόνια που φέρουν τη σήμανση Star Alliance, στα παρακάτω αεροδρόμια: Buenos Aires (EZE), Los Angeles (LAX) –έχει ψηφιστεί καλύτερο Σαλόνι Αεροπορικής Συμμαχίας από την Skytrax για τρία συνεχόμενα χρόνια—, Nagoya (NGO), Paris (CDG), Rio de Janeiro (GIG), Rome (FCO) και São Paulo (GRU).

Προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την προσφορά της, η Star Alliance αναπτύσσει ένα νέο Lounge στο Άμστερνταμ. Το νέο lounge είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις αρχές του 2019, και θα διαθέτει τον δικό του μοναδικό σχεδιασμό, ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλά σύγχρονα σύμβολα του ολλανδικού design.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, πρόκειται να ανακαινιστούν τα υπάρχοντα Lounges στο αεροδρόμιο Nagoya της Ιαπωνίας και στο Charles-de-Gaulle του Παρισίου, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία των πελατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.