ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έφυγαν οι μετροπόντικες από το Μετρό της Θεσσαλονίκης – Το 2020 έτοιμη η πρώτη γραμμή (φωτό)

Έφυγαν οι μετροπόντικες από το Μετρό της Θεσσαλονίκης – Το 2020 έτοιμη η πρώτη γραμμή (φωτό)

Ολοκλήρωσαν το έργο τους οι δύο μετροπόντικες του μετρό Θεσσαλονίκης και οι δίδυμες σήραγγες έχουν πια κατασκευαστεί σε όλο το μήκος των δύο γραμμών του Μετρό, τόσο στη βασική γραμμή όσο και στην επέκταση προς Καλαμαριά.

Σήμερα έγινε η αποσυναρμολόγηση του Μετροπόντικα στο σταθμό 25ης Μαρτίου, όπου και συναντήθηκαν οι σήραγγες των δύο γραμμών.

Όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, με δεδομένη την πρόοδο των έργων, ο ορίζοντας ολοκλήρωσης τη βασικής γραμμής είναι το 2020 και της Καλαμαριάς το 2021.

Η δοκιμαστική λειτουργία της βασικής γραμμής ( από το Αμαξοστάσιο της Πυλαίας μέχρι το Σιντριβάνι), θα γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2019, με την κανονική της λειτουργία να δρομολογείται για τα τέλη του 2020.

Όσον αφορά την επέκταση προς την Καλαμαριά, η λειτουργία της θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021, ενώ μέχρι το 2020 θα έχει γίνει η δημοπράτηση των επεκτάσεων προς τα Δυτικά αλλά και προς το αεροδρόμιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.