ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δύσκολη μέρα αύριο στα γερμανικά αεροδρόμια: Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων λόγω απεργίας

Δύσκολη μέρα αύριο στα γερμανικά αεροδρόμια: Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων λόγω απεργίας

Προβλήματα στα δρομολόγια των αεροσκαφών αναμένονται αύριο το πρωί στη Γερμανία εξαιτίας των κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιήσει το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια του Βερολίνου, με αίτημα την αύξηση των μισθολογικών απολαβών τους.

Η στάση εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κάλεσμα της συνδικαλιστικής ένωσης Verdi, θα λάβει χώρα από τις 05.00 το πρωί τοπική ώρα έως τις 08.45 τοπική ώρα στα αεροδρόμια Tegel και Schoenefeld.

Περίπου 80 πτήσεις αναμένεται να επηρεαστούν, κυρίως στο Tegel, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της γερμανικής πρωτεύουσας, μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

H Lufthansa ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει τέσσερις πτήσεις που επρόκειτο να εκτελέσουν το δρομολόγιο Βερολίνο-Φρανκφούρτη και τέσσερις πτήσεις με το δρομολόγιο Βερολίνο-Μόναχο. Οι περίπου 850 επιβάτες τους θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριό τους για να ταξιδέψουν με τρένο, σύμφωνα με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία, που «εκφράζει τη λύπη της καθώς οι επιβάτες της ξεκινούν τη νέα χρονιά με προβλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συνδικάτο Verdi, το οποίο εκπροσωπεί 23.000 εργαζόμενους στον τομέα ασφαλείας στα αεροδρόμια της χώρας, επιδιώκει μια αύξηση των μισθών στα 20 ευρώ την ώρα. Στα αεροδρόμια Tegel και Schoenefeld, το ωριαίο κόστος εργασίας ορίζεται στα 17,12 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.