Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό τις ημέρες του Πάσχα

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό τις ημέρες του Πάσχα

Σε πασχαλινούς ρυθμούς και τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα καθώς έχει προσαρμοστεί το πρόγραμμα λειτουργίας λεωφορείων, τρόλεϊ, ηλεκτρικού και μετρό.

  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την Μεγάλη Παρασκευή θα κινούνται με πρόγραμμα Σαββάτου.
  • Οι συρμοί στο Μετρό θα διέρχονται από τους σταθμούς ανά 7 λεπτά από τις 9:00 έως τις 17:00 και ανά 10 λεπτά τις υπόλοιπες ώρες. Υπενθυμίζεται πως δεν θα ισχύσει η δίωρη παράτασης λειτουργίας που εφαρμόζεται τις Παρασκευές.
  • Στον ηλεκτρικό οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς ανά 10,5 λεπτά.

Τα δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο

  • Τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής. Θα αποσυρθούν νωρίτερα ώστε να βρίσκονται στα αμαξοστάσια στις 23.00.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

  • Τα λεωφορεία θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και τα τρόλεϊ με ειδικό πρόγραμμα Κυριακής

30/4/2019 Τρίτη

  • Και λεωφορεία και τρόλεϊ με ειδικό πρόγραμμα Σαββάτου
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλαγές στα δρομολόγια και την Πρωτομαγιά

  • Ανήμερα την Πρωτομαγιά δεν θα κινηθούν ούτε τα λεωφορεία ούτε τα τρόλεϊ λόγω απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα Σωματεία Εργαζομένων.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.