ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

«Πανικός» αύριο στους δρόμους της Αθήνας – Στάση εργασίας σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό

«Πανικός» αύριο στους δρόμους της Αθήνας – Στάση εργασίας σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας θα γίνει προκειμένου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών σε μετρό και ηλεκτρικό να πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ποιες ώρες δεν θα έχει μετρό και ηλεκτρικό
Συγκεκριμένα οι μηχανοδηγοί σε μετρό και ηλεκτρικό θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 12 το μεσημέρι αύριο, μέχρι τις 6 το απόγευμα, για τέσσερις ολόκληρες ώρες δηλαδή και μάλιστα κατά τις ώρες που μεγάλο μέρος των εργαζομένων επιστρέφει από την εργασία του στο σπίτι του. Η ταλαιπωρία τόσο για τους επιβάτες των εν λόγω μέσων όσο και για τους οδηγούς, καθώς αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους αύριο, αναμένεται να είναι μεγάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στάση εργασίας και στο τραμ, άλλη ώρα όμως
Διαφορετικές ώρες για να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση του και συνεπώς να κάνει στάση εργασίας επέλεξε το Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής που αποφάσισε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.