Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Κάρπαθο – Έκρηξη στον ένα κινητήρα του

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Κάρπαθο – Έκρηξη στον ένα κινητήρα του

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν επιβάτες πτήσης αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από Ηράκλειο προς Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροπλάνου στον αέρα!

Πιο αναλυτικά, αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, αεροσκάφος της Skyexpress που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Ρόδο, λόγω βλάβης που υπέστη στον ένα του κινητήρα εν πτήσει.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου στις 3 το μεσημέρι.

Με επιβάτες 46 άτομα και ένα μωρό, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του ανέφερε πρόβλημα και κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιήσει προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, επιβάτες ανέφεραν ότι ακούστηκε έκρηξη την ώρα της πτήσης.

Το αεροσκάφος εσωτερικών αερογραμμών, όπως και οι επιβάτες που ταξίδευαν για τη Ρόδο, βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, ενώ -όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ οι επιβάτες δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί πώς θα φθάσουν στον προορισμό τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Αναφορικά με την πτήση GQ100 από Ηράκλειο προς Ρόδο, το Γραφείο Τύπου της Sky Express, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

“Το αεροσκάφος της Sky Express αναχώρησε από το Ηράκλειο Κρήτης, με τελικό προορισμό τη Ρόδο. Μετά την απογείωση του αεροπλάνου, λόγω ένδειξης τεχνικού προβλήματος ο κυβερνήτης αποφάσισε, ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sky Express μεριμνά για τη συντομότερη μετάβαση όλων των επιβατών στον τελικό προορισμό τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.