ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Bίντεο: Απίστευτες εικόνες στην Ιόνια Οδό – Αποκλεισμένοι στο τούνελ της Κλόκοβας οι οδηγοί

Bίντεο: Απίστευτες εικόνες στην Ιόνια Οδό – Αποκλεισμένοι στο τούνελ της Κλόκοβας οι οδηγοί

Δυσάρεστες εκπλήξεις επεφύλαξε ο καιρός στους οδηγούς που κινούνταν αργά το βράδυ στην Ιόνια Οδό. Οι ουρανοί άνοιξαν και η κυκλοφορία για αρκετή ώρα ήταν αδύνατη.

Οι οδηγοί τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική και υπήρξε κινητοποίηση. Πολύ γρήγορα δόθηκε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το Αντίρριο μέχρι τη Γαβρολίμνη.

«Αποκλεισμένοι μέσα στο τούνελ», λέει οδηγός στο επόμενο βίντεο, που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο. Ο όγκος του νερού που κατεβαίνει στον δρόμο είναι εντυπωσιακός…

Ζημιές σε σπίτια λόγω της εισροής υδάτων στην αγροτική οδοποιία, εξ΄αιτίας καταπτώσεων χωμάτινων όγκων, καθώς και σε ακτές, λόγω φερτών υλικών, είναι τα πρώτα προβλήματα που καταγράφονται στην περιοχή της Ναυπακτίας και του Αντιρρίου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Τέγας.

Επίσης, ο Χρήστος Τέγας αναφέρει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου Ναυπακτίας εργάζονται συνεχώς για τον καθαρισμό δρόμων από φερτά υλικά, ώστε να γίνεται χωρίς προβλήματα η πρόσβαση των κατοίκων σε σπίτια και καταστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.