ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Πειραιά – Το αδιαχώρητο στο λιμάνι εν όψει 15Αύγουστου

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Πειραιά – Το αδιαχώρητο στο λιμάνι εν όψει 15Αύγουστου

Μεγάλη κίνηση επικρατεί και σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, αφού μαζικές είναι οι αναχωρήσεις πλοίων εν όψει της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων τον δεκαπενταύγουστο.

Εκατοντάδες εκδρομείς έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τους και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους.

Ωστόσο, πολλοί είναι και οι άτυχοι που λόγω του κυκλοφοριακού χάους που πέριξ του λιμανιού, έχασαν το πλοίο τους. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και εκείνοι που κατάφεραν και έφτασαν στην ώρα τους είναι αναγκασμένοι να βρεθούν αντιμέτωποι με την ταλαιπωρία αφού αρκετά είναι τα πλοία που δεν φτάνουν στην ώρα τους προκειμένου να επιβιβαστούν για τον προορισμό τους

Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει πεντακάθαρα το πρόβλημα που εντοπίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με στοιχεία που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς) για σήμερα είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων, αφού όσο πλησιάζει ο δεκαπενταύγουστος οι εκδρομείς που αναχωρούν είναι όλο και περισσότεροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.