Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο Intercity στα Διαβατά – Νεκρή η έγκυος συνοδηγός (φωτό, upd)

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο Intercity στα Διαβατά – Νεκρή η έγκυος συνοδηγός (φωτό, upd)

(Aνανέωση 15.30) Νεκρή είναι η έγκυος συνοδηγός του αυτοκινήτου που στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή και εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή μια έγκυος γυναίκα ενώ ένας ακόμη άνδρας απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα.

Το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε στο σημείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Τραυματία ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός


Σύγκρουση μεταξύ οχήματος και τρένου σημειώθηκε πριν από λίγο στη περιοχή των Διαβατών, όταν αυτοκίνητο με 2 επιβαίνοντες παραβίασε τη διάβαση και «σφηνώθηκε» κάτω από το τρένο.

Πρόκειται για το Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο επιβάτες του οχήματος ένας άνδρας και μία γυναίκα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Παπανικολάου .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.