ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Για πρόεδρος στο Αττικό Μετρό Α.Ε. προορίζεται ο Νίκος Ταχιάος

Για πρόεδρος στο Αττικό Μετρό Α.Ε. προορίζεται ο Νίκος Ταχιάος

Στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου φαίνεται να έχει καταλήξει το Μέγαρο Μαξίμου για τη θέση του προέδρου της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ Voria.gr η απόφαση είναι οριστική και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται λίαν συντόμως. Ο κ. Ταχιάος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης καθώς και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ταχιάος, ο οποίος είναι μηχανικός, θα αντικαταστήσει έναν επίσης Θεσσαλονικιό, τον Γιάννη Μυλόπουλο ο οποίος είχε διοριστεί σε αυτή τη θέση από την προηγούμενη κυβέρνηση. Για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, την οποία κατέχει σήμερα ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, θα επιλεγεί στέλεχος της ΝΔ από το Λεκανοπέδιο. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κλειδώσει το όνομα του Νίκου Κουρέτα, αρχιτέκτονα, ο οποίος έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στους δήμους Παπάγου-Χολαργού και Αθηναίων.

Πληροφορίες και για την Εγνατία Οδό Α.Ε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κυβέρνηση φέρεται να έχει καταλήξει και στο πρόσωπο του προέδρου της εταιρείας Εγνατία Οδός Α.Ε. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, νυν πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και πρώην βουλευτή Πιερίας της ΝΔ. Ο κ. Κωνσταντόπουλος θα αντικαταστήσει τον νυν πρόεδρο Απόστολο Αντωνούδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση και του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Σχίζα, ο οποίος διορίστηκε πριν από μόλις λίγους μήνες στη θέση αυτή. Ο διορισμός του έγινε έπειτα από απαίτηση του τέως υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη προς το ΤΑΙΠΕΔ, ωστόσο, η απόφαση αυτή είχε προκαλέσει τότε την αντίδραση της ΝΔ. Οι σχετικές ανακοινώσεις για την Εγνατία Οδό Α.Ε. αναμένεται να γίνουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.