ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τραγωδία στον Πόρο: Τα ευρήματα για τον Ελληνα πιλότο – «Φοβόταν τα καλώδια»- Ποιος ήταν ακόμα ζωντανός ενώ βυθιζόταν;

Τραγωδία στον Πόρο: Τα ευρήματα για τον Ελληνα πιλότο – «Φοβόταν τα καλώδια»- Ποιος ήταν ακόμα ζωντανός ενώ βυθιζόταν;

Η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική γνωμάτευση για τους 3 επιβαινόντες του μοιραίου ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο όταν μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ, δόθηκε στη δημοσιότητα από τηλεοπτικό κανάλι.

Ανατριχιαστική και η μαρτυρία του γιου του άτυχου πιλότου, σύμφωνα με τον οποίο ο πατέρας του του έλεγε συχνά για την κακή κατάσταση του ελικοδρομίου.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές και οι 3 πέθαναν από χτυπήματα που προκλήθηκαν από την σφοδρή πρόσκρουση του ελικοπτέρου στο νερό.

Στον πιλότο του ελικοπτέρου βρέθηκαν κακώσεις στον θώρακα και σε άλλα σημεία.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας είχε επίσης κακώσεις στα πόδια, στο κεφάλι και στον θώρακα.

Ο 24χρονος Ρώσος είχε μεν κακώσεις σε διάφορα σημεία, όμως πρόλαβε να πάρει αναπνοή λίγο πριν βυθιστεί το ελικόπτερο και ήταν ο τελευταίος που έμεινε ζωντανός από τους τρεις.

Ως αιτία θανάτου και για τους 3 επιβαίνοντες είναι τα τραύματα που προκάλεσε η σφοδρή πρόσκρουση.

Ο γιος του άτυχου πιλότου σε μαρτυρία του επιβεβαιώνει πως ο πατέρας του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κακή κατάσταση του ελικοδρομίου.

«Πόσες φορές μου έλεγε για το ελικοδρόμιο στον Γαλατά ότι είναι επικίνδυνο δεν τηρεί τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να τηρούσε» λέει ο γιος του Νίκου Καρυστινού –

Γνώστης των κινδύνων που έκρυβε το μη αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο στον Γαλατά ήταν ο άτυχος πιλότος, Νίκος Καρυστινός.

«Το γνώριζε το σημείο και σε πολλές συζυτήσεις μας έλεγε “αυτα τα καλώδια εκεί στον Πόρο με ανατριχιάζουν”» δήλωσε ο γιος του στον Alpha.

«Και αυτά ήταν τα καλώδια που του κόστισαν τη ζωή» πρόσθεσε συγκλονισμένος ο γιος του Νίκου Καρυστινού.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Καρυστινός «το ελικοδρόμιο είναι χωράφι, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σήμανση και πόσες φορές μου έλεγε ότι είναι επικίνδυνο δεν τηρεί τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να τηρούσε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.