Σαμοθράκη: Ξεκινά δρομολόγια από Δευτέρα το «Αρτεμις» – Δείτε αναλυτικά

Σαμοθράκη: Ξεκινά δρομολόγια από Δευτέρα το «Αρτεμις» – Δείτε αναλυτικά

Καθορίστηκαν από τον εταιρεία Hellenic Seaways και εγκρίθηκαν από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «’Αρτεμις» για Σαμοθράκη.

Το συγκεκριμένο πλοίο είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89.76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια του ε/γ-ο/γ «’Αρτεμις», διαμορφώνονται ως εξής :

ΔΕΥΤΕΡΑ 26-08-2019

  • Από Σαμοθράκη , αναχώρηση στις 14: 45 για Αλεξανδρούπολη.
  • Από Αλεξανδρούπολη αναχώρηση στις 18: 30 για Σαμοθράκη.
  • Από Σαμοθράκη αναχώρηση στις 21:30 για Αλεξανδρούπολη

ΤΡΙΤΗ 27-08-2019 ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/08/2019

  • Από Αλεξανδρούπολη αναχώρηση στις 09:00 για Σαμοθράκη.
  • Από Σαμοθράκη αναχώρηση στις 12:00 για Αλεξανδρούπολη.
  • Από Αλεξανδρούπολη αναχώρηση στις 15:00 για Σαμοθράκη.
  • Από Σαμοθράκη αναχώρηση στις 18:00 για Αλεξανδρούπολη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-9-2019

  • Από Αλεξανδρούπολη αναχώρηση στις 09.00 για Σαμοθράκη.
  • Από Σαμοθράκη αναχώρηση στις 12:00 για Αλεξανδρούπολη
  • Από Αλεξανδρούπολη αναχώρηση στις 15.00 για Σαμοθράκη.

Τέλος, η Hellenic Seaways θα ενημερώσει αναλυτικά το επιβατικό κοινό τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στη Σαμοθράκη για τα δρομολόγια του ε/γ-ο/γ «’Αρτεμις».

Νωρίτερα, η εταιρεία «SEAJETS» ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει τα δρομολόγια του «ANDROS JET» στη Σαμοθράκη το Σαββατοκύριακο.

Η SEAJETS με ανακοίνωση και με αφορμή την ολοκλήρωση των δρομολογίων της εταιρείας στη Σαμοθράκη το Σαββατοκύριακο, αναφέρει ότι «στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς πρώτα για τους κατοίκους του νησιού αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες επισκέπτες και ξένους τουρίστες χωρίς να υπολογίσει το κόστος, αγκάλιασε και στήριξε τη Σαμοθράκη σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, εξομάλυνε τη σύνδεση και όπως είχε ανακοινώσει παρέμεινε σε αυτή διασφαλίζοντας την ομαλή μεταφορά επιβατών και οχημάτων μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε».

Στην επιστολή επίσης ευχαριστεί τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ι. Πλακιωτάκη, τον απερχόμενο δήμαρχο Σαμοθράκης Α. Βίτσα, τον επερχόμενο δήμαρχο Σαμοθράκης Ν. Γαλατούμο, την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το λιμενικό σώμα για την άψογη συνεργασία και συντονισμό στο έργο της και τους κατοίκους της Σαμοθράκης και της Αλεξανδρούπολης που αγκάλιασαν τη SEAJETS.

«Η SEAJETS πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να δίνει το παρών στα έκτακτα, επείγοντα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο παραμένοντας η αγκαλιά των νησιών και των κατοίκων του Αιγαίου» αναφέρεται στην επιστολή.

Τα δρομολόγια της εταιρείας για αύριο Σάββατο 24/08 και Κυριακή 29/08 είναι τα εξής:

Σάββατο 24 Αυγούστου

Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00
Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00

Κυριακή 25 Αυγούστου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 10.00 και στις 15.00
Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 12.00 και στις 17.00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.