ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Αεροδρόμιο Μονάχου: Μπάχαλο με επιβάτες που παρέκαμψαν τον έλεγχο για τις χώρες μη Σένγκεν

Αεροδρόμιο Μονάχου: Μπάχαλο με επιβάτες που παρέκαμψαν τον έλεγχο για τις χώρες μη Σένγκεν

Μπάχαλο επικράτησε στο αεροδρόμιο του Μονάχου με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να χάσουν την πτήση τους.

Η αστυνομία σήμανε συναγερμό όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι επιβάτες πέρασαν από το security exit.

Αυτό σήμαινε ότι στη χώρα που καυχιέται για τα συστήματα ασφάλειας, κάποιοι πέρασαν χωρίς κανέναν έλεγχο από χώρες μη Σένγκεν στην περιοχή του Σένγκεν.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροδρομίου ζήτησε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στα δυο αεροδρόμια του Μονάχου. Έτσι οι επιβάτες που έφθασαν στο αεροδρόμιο και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το τρενάκι για να πάνε στο άλλο αεροδρόμιο ώστε να ταξιδέψουν, εγκλωβίστηκαν!

Κάποιοι από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου ανακοίνωσαν ότι έπαθε βλάβη. Μέσα σε μισή ώρα στο αεροδρόμιο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στους χώρους των αναχωρήσεων.

Περίπου στις 2 παρά, η αστυνομία άναψε το πράσινο φως να ξεκινήσουν οι πτήσεις.

Ωστόσο περισσότερες από 50 πτήσεις δεν έγιναν ενώ κάποιες άλλες που πρόλαβαν να απογειωθούν πριν τη γενική απαγόρευση, έφυγαν χωρίς επιβάτες.

Όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!

Μπορεί η αστυνομία να εντόπισε αυτούς που έφεραν τον πανικό -αφού σήμανε γενικός συναγερμός στο αεροδρόμιο- και να άναψε το φως για να συνεχίσουν οι πτήσεις, παρόλα αυτά, χιλιάδες επιβάτες περιμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο.

Οι ήδη προγραμματισμένες απογευματινές πτήσεις είναι γεμάτες και είναι άγνωστο ποτέ θα βρεθεί λύση για τους εγκλωβισμένους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έλληνες δημοσιογράφοι που είχαν προορισμό τη Ελβετία βρίσκονται ακόμη στο Μόναχο και είναι άγνωστο ποτέ θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον τελικό προορισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.