ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Που υπάρχουν τα σημαντικότερα προβλήματα (φωτο)

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Που υπάρχουν τα σημαντικότερα προβλήματα (φωτο)

Αρκετά δύσκολη είναι λίγο πριν τις 9 το πρωί η κατάσταση σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα:

Στον Κηφισό στην κάθοδο η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία από την Κηφισιά μέχρι το Αιγάλεω. Στο ρεύμα προς Λαμία τα προβλήματα εντοπίζονται από την Καλλιθέα μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Πολύ δύσκολη η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από τον κόμβο των Αμπελοκήπων μέχρι το Μαρούσι.

Δυσκολίες και στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή μέχρι την Φειδιππίδου.

Χαμηλές ταχύτητες και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Γέρακα μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Δείτε χάρτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.