ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρώσος επιβάτης άναψε τσιγάρο σε πτήση προς το Ηράκλειο – Συνελήφθη μετά την προσγείωση

Ρώσος επιβάτης άναψε τσιγάρο σε πτήση προς το Ηράκλειο – Συνελήφθη μετά την προσγείωση

Ένας Ρώσος επιβάτης πτήσης από την Αγία Πετρούπολη προς το Ηράκλειο δεν μπορούσε να περιμένει να πατήσει στο έδαφος για να ανάψει τσιγάρο. Και το πλήρωσε.

Ο 26χρονος Ρώσος επέδειξε προκλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης και δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις του πληρώματος. Όμως το… τερμάτισε όταν άναψε τσιγάρο στις τουαλέτες του αεροσκάφους, αψηφώντας την αυστηρή απαγόρευση του καπνίσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, πλήρωσε την όλη συμπεριφορά που επέδειξε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ηράκλειο, ο Ρώσος επιβάτης συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.