Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο Σχηματάρι – Στον κόμβο με Χαλκίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο Σχηματάρι – Στον κόμβο με Χαλκίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα έως και τις 25 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε στην περιοχή του Σχηματαρίου, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμός μίας λωρίδας

Οι εργασίες αφορούν τόσο τον κυρίως άξονα, όσο και τον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα. Στο Συνδετήριο Κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι και συγκεκριμένα στο τελευταία 1,2 χλμ. έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών και κατασκευής συρματοκιβωτίων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, στο συγκεκριμένο τμήμα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς Λαμία

Από σήμερα έως και τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου και από το 65 ο έως το 67 ο χλμ θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Τέλος, από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο ίδιο τμήμα, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση και της ράμπας εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί που θέλουν να εξέλθουν στον Α/Κ Σχηματαρίου, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων), ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν και για όσους τυχόν συνεχίσουν και επιλέξουν να εξέλθουν από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.