Αεροπλάνο της Air France προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Τόκιο

Αεροπλάνο της Air France προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Τόκιο

Το αεροπλάνο που μετέφερε πάνω από 300 επιβαίνοντες παρουσίασε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης. Πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση χωρίς τραυματισμούς και περαιτέρω προβλήματα.

Αναγκαστική προσγείωση στο Τόκιο πραγματοποίησε πτήση της Air France, μετά από πρόβλημα που εμφάνισε το σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Kyodo News.

Το αεροσκάφος Boeing-777 που πραγματοποιούσε πτήση από Παρίσι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανέντα της Ιαπωνίας, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, 323 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας αξιωματούχος που έχει λάβει πρόσκληση για να παραστεί στην τελετή ενθρόνισης του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας Ναρουχίτο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλήθος κόσμου φθάνει στη χώρα για να παρευρεθεί στην τελετή ενθρόνισης του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.