ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε τον χάρτη της Google (φωτο)

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε τον χάρτη της Google (φωτο)

Ακόμη μία δύσκολη ημέρα περιμένει όσους χρειαστεί να οδηγήσουν πέριξ του κέντρου της Αθήνας. Η κίνηση στους δρόμους θα είναι και σήμερα πολύ αυξημένη, και αυτό λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας και των νέων έκτακτων μέτρων της Τροχαίας.

Ειδικότερα, το πρωί θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Hilton, πέριξ Συντάγματος και Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών για την αποχώρηση του Κινέζου ηγέτη.

Οι ρυθμίσεις στην κυκλοφορία αναμένεται να ξεκινήσουν περίπου στις 9 το πρωί και να διαρκέσουν έως τις 12 το μεσημέρι. Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα αναπτυχθούν κατά μήκος των διαδρομών αυτών, για την ρύθμιση και την διαχείριση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση τώρα στους εξής δρόμους:

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ‫Ιερά Οδό έως Αχαρνών
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Αττική Οδό έως Λένορμαν
-Μεσογείων, από Χαλάνδρι προς Αθήνα
-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος), από Φιλοθέη

Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.