ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Πανικός» σε πτήση της British Airways: Το πιλοτήριο γέμισε καπνούς – Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ο πιλότος

«Πανικός» σε πτήση της British Airways: Το πιλοτήριο γέμισε καπνούς – Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ο πιλότος

«Πανικός» σημειώθηκε, σε πτήση της British Airways όταν στο πιλοτήριο εμφανίστηκαν καπνοί, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των κυβερνητών του αεροσκάφους να φορέσει μάσκα οξυγόνου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πτήση από Αθήνα προς Λονδίνο πλησίαζε προς το αεροδρόμιο Χίθροου, όταν καπνοί άρχισαν να γεμίζουν το πιλοτήριο. Αρχικά οι δυο πιλότοι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε, ωστόσο σύντομα η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

Σε τέτοιο βαθμό που ο ένας εκ των πιλότων να αρχίσει να ζαλίζεται και να φορέσει μάσκα οξυγόνου επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Με απόλυτη ψυχραιμία, ο δεύτερος πιλότος κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το σκάφος, ωστόσο εξέπεμψε «Mayday», θέλοντας να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα.

Οι επιβάτες, όπως είναι φυσιολογικό, πανικοβλήθηκαν και για λίγες λεπτά σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στην καμπίνα ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τους καπνούς που γέμισαν το πιλοτήριο, όπου εικάζεται ότι πρόκειται είτε για κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο ή για βραχυκύκλωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.