Κλειστή η Πατρών – Πύργου από τις 11 το πρωί μετά από αίτημα του δήμου Πατρέων

Κλειστή η Πατρών – Πύργου από τις 11 το πρωί μετά από αίτημα του δήμου Πατρέων

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής, θα προχωρήσει ο δήμος Πατρέων, σήμερα στις 11:00 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικό αίτημα της σημερινής κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου χωρίς διόδια.

Επίσης, ο δήμος τονίζει ότι διεκδικεί «διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα», προσθέτοντας ότι «αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια, χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, ο δήμος ζητά ακόμη την νότια χάραξη του αυτοκινητόδρομου, από την περιοχή του Μιντιλογλίου, έως και πέρα από την Κάτω Αχαΐα, με σκοπό, όπως αναφέρει, «την προστασία των οικισμών και του περιβάλλοντός τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.