ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

K. Αχ. Καραμανλής: «Κίνηση λογικής η απομάκρυνση των απεργών» – Ξεκίνησαν δρομολόγια του Προαστιακού

K. Αχ. Καραμανλής: «Κίνηση λογικής η απομάκρυνση των απεργών» – Ξεκίνησαν δρομολόγια του Προαστιακού

«Κίνηση λογικής» χαρακτηρίζει την αποχώρηση των απεργών από το αμαξοστάσιο του Ρέντη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας ταυτόχρονα: «Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο και να μην αφήνεις να φύγουν τα τρένα».

«Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες, διαμηνύει ο υπουργός, ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δεν βάζει κανένα συμφέρον πάνω από το καλό του πολίτη».

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 15:00, ξεκίνησαν δρομολόγια των τρένων στο σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν και ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ στις 18:22 θα αναχωρήσει η αμαξοστοιχία 58 από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και στις 18:15 η αμαξοστοιχία 59 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.