Σύγκρουση δύο αεροσκαφών στην Αυστραλία – Τέσσερις νεκροί (φώτο)

Σύγκρουση δύο αεροσκαφών στην Αυστραλία – Τέσσερις νεκροί (φώτο)

Αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Αυστραλία, όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) κοντά στο αεροδρόμιο Mangalore.

«Πιστεύουμε ότι δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα. Δύο επιβαίνοντες από το κάθε ένα πέθαναν στο σημείο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.
https://twitter.com/theage/status/1229947891587985411

Προς το παρόν δεν έχει ταυτοποιηθεί κανένα από τα τέσσερα θύματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από τις Αρχές.
https://twitter.com/ottoclinton/status/1229977816042618881

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αρχή Ασφάλειας Πολιτικής Αεροπορίας, το ένα αεροσκάφος ανήκε σε σχολή πιλότων, ενώ το δεύτερο σε ιδιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.