ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συρία: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο του Χαλεπίου – Τελευταία πτήση το 2012 (βίντεο)

Συρία: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο του Χαλεπίου – Τελευταία πτήση το 2012 (βίντεο)

Για πρώτη φορά, έπειτα από το 2012, προσγειώθηκε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Χαλεπίου στη Συρία. Η πτήση πολιτικού αεροσκάφους της Syrian Air σηματοδότησε την επαναλειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου της πόλης.

Ο συριακός κυβερνητικός στρατός, με την υποστήριξη των ρωσικών δυνάμεων, ανακοίνωσε την ανακατάληψη των περιοχών γύρω από το Χαλέπι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σήμερα πτήση της Syrian Air προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης της βόρειας Συρίας προερχόμενο από τη Δαμασκό.

Μεταξύ των 120 επιβαινόντων ήταν ο υπουργός Μεταφορών της Συρίας Άλι Χαμούντ ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν ότι η επαναλειτουργία του αεροδρομίου του Χαλεπιού είναι «μεγάλη νίκη».

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, τις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένες πτήσεις προς το Κάιρο και τη Δαμασκό.

Το 2017 το υπουργείο είχε ανακοινώσει την επαναλειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου του Χαλεπιού, όμως τελικά αναβλήθηκε μετά τον βομβαρδισμό του από αντάρτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροδρόμιο του Χαλεπιού είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Συρίας μετά από αυτό της Δαμασκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.