Η Ιαπωνία «κλείνει» τα αεροδρόμιά της σε ΗΠΑ, Κίνα, Ν.Κορέα και Ευρώπη λόγω κορωνοϊού

Η Ιαπωνία «κλείνει» τα αεροδρόμιά της σε ΗΠΑ, Κίνα, Ν.Κορέα και Ευρώπη λόγω κορωνοϊού

Οι αρχές της Ιαπωνίας πρόκειται να διευρύνουν το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου των αλλοδαπών στη χώρα μέχρι νεοτέρας και να συμπεριλάβουν σε αυτό τους πολίτες των ΗΠΑ, της Κίνας, της Νότιας Κορέας και των περισσότερων χωρών της Ευρώπης, εν μέσω της συνεχιζόμενης ταχείας εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Asahi.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε ενδέχεται επίσης να απαγορεύσει τα ταξίδια προς και από χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας και της Αφρικής, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ασάχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως το απόγευμα της Κυριακής, πάνω από 1.800 άνθρωποι είχαν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 στην Ιαπωνία και οι θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 είχαν φθάσει τους 55, χωρίς να λογαριάζονται τα 712 κρούσματα και οι 10 θάνατοι στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, σύμφωνα με στοιχεία που μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.