ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Τρύπα σε πάτωμα λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Λίγο έλειψε να πέσει γυναίκα (φώτο)

Θεσσαλονίκη: Τρύπα σε πάτωμα λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Λίγο έλειψε να πέσει γυναίκα (φώτο)

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, μάλιστα λίγο έλειψε να τραυματιστεί μια γυναίκα από τρύπα στο πάτωμα.

Σε λεωφορείο της γραμμής 32, λοιπόν, οι λιγοστοί -ευτυχώς- επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν στο πάτωμα μια τρύπα! Την οποία, φυσικά, αν δεν προσέξει κάποιος, κινδυνεύει να χτυπήσει. Μια γυναίκα, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, πράγματι δεν πρόσεξε την τρύπα και παραλίγο να πέσει, καθώς μπήκε το πόδι της μέσα.

Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ομάδα «Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες», η οποία σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναδημοσιεύουμε μήνυμα και φωτογραφία από συμπολίτη μας που σήμερα βρέθηκε σε ένα από τα λιγοστά και τρισάθλια λεωφορεία του ΟΑΣΘ: “Λεωφορείο γραμμής 32 σήμερα το πρωί. Με αυτή την τρύπα στο δάπεδο έκανε δρομολόγιο (ευτυχώς με λίγους επιβάτες). Μια γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει όταν το πόδι της μπήκε μέσα. Εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ατύχημα. Το λεωφορείο ήταν πάρα πολύ παλιό και δεν φαίνεται να έχει γίνει καμία συντήρηση”. Φτάνει πια ο εμπαιγμός στο λαό της Θεσσαλονίκης. Να έρθουν ΤΩΡΑ καινούργια λεωφορεία! Να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές! Ασφαλής και ανθρώπινη μετακίνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.