ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρισμός: Πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε η γερμανική Condor – Δείτε ποιοι είναι

Τουρισμός: Πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε η γερμανική Condor – Δείτε ποιοι είναι

Θέμα χρόνου είναι πλέον η πλήρης επανεκκίνηση του τουρισμού και των πτήσεων μεγάλων αεροπορικών εταιρειών προς την Ελλάδα.

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοίνωσε χθες το σχέδιο για τον Τουρισμό, με την ονομασία Restart Tourism. Ο υπουργός τόνισε ότι είναι ένα πλάνο «σαφές και σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει ασφάλεια σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις», ενώ διευκρίνισε ότι οι τουρίστες θα έρχονται στην Ελλάδα δίχως τεστ, καραντίνα και μάσκα.

Μία από τις χώρες που ποντάρουν φέτος στην Ελλάδα, για τουρισμό, είναι η Γερμανία, καθώς όπως προκύπτει έχουν αυξηθεί σημαντικά οι κρατήσεις προς ελληνικούς προορισμούς.

Τουρισμός: Πτήσεις προς 14 ελληνικούς προορισμούς ανακοίνωσε η Condor

Λίγες ώρες αργότερα, ο γερμανικός αερομεταφορές Condor έδωσε το δικό του «σύνθημα». H Condor παρουσίασε χθες το πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020, ανακοίνωνοντας συνολικά 300 εβδομαδιαίες συνδέσεις και 29 δρομολόγια, μεταξύ άλλων, προς Ελλάδα, Ανδαλουσία, Κροατία, Σαρδηνία, Ιταλία, Κύπρο και Τουρκία.

Όπως προκύπτει, οι 14 προορισμοί της λίστας των πτήσεων είναι προς την Ελλάδα! Η Condor θα «πετά» το καλοκαίρι -έως και τον Οκτώβριο- προς Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο.

Η πλήρης λίστα πτήσεων της Condor:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.