ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (φώτο)

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (φώτο)

Η επιστροφή στην κανονικότητα που έρχεται σταδιακά με την άρση μέτρων έρχεται «παρέα» με την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αυτή την ώρα, μεσημέρι Δευτέρας, ώρα 15:00, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, και συγκεκριμένα από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και την Βεάκη.

Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση και στην λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στο ρεύμα προς Άλιμο.

Τμηματικά, μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Μεσογείων, στο ρεύμα προς Αθήνα, με τους οδηγούς να χαμηλώνουν ταχύτητες στο ύψος του Σταθμού Εθνική Άμυνα και στη συμβολή της με την Κατεχάκη.

Κολλημένοι οι οδηγοί και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ανοδικό ρεύμα, λίγο πριν το Χίλτον. Κίνηση και στην Σταδίου, από Αρσάκη μέχρι και Παπαρρηγοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.