ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε που θα συναντήσετε προβλήματα (φωτο)

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε που θα συναντήσετε προβλήματα (φωτο)

Η κίνηση στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής διεξάγεται ομαλά, ωστόσο σε δύο σημεία οι οδηγοί οφείλουν να δείξουν υπομονή, καθώς η κίνηση αυτή την ώρα είναι ελαφρώς αυξημένη.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα τμηματικά, εντοπίζεται στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Λάμψα. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην λεωφόρο Μεσογείων, από το Σωτηρία μέχρι και την Κριμαίας.

Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση και επί της Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Καρέα, στο ύψος του 401 Στρατιωτικού νοσοκομείου.

Κίνηση τώρα έχει και στο ύψος των Leroy Merlin επί την λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, μέχρι και το «Υγεία».

Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Επίσης λόγω εκτέλεσης εργασιών, έως τις 08-06-2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα είναι κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.