ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε 10% έκπτωση στα εισιτήρια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε 10% έκπτωση στα εισιτήρια Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοίνωσε πως από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου, θα εφαρμόζει έκπτωση ύψους 10% σε οποιοδήποτε κανονικό η εκπτωτικό εισιτήριο στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα υπάρχει δυνατότητα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με το μειωμένο αυτό εισιτήριο να ταξιδέψει κάποιος έως τις 31 Δεκεμβρίου 2029. Με αυτή την κίνηση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιβραβεύει τους επιβάτες που επιλέγουν το τρένο για τις μετακινήσεις τους.

Περισσότερα δρομολόγια από σήμερα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παράλληλα περισσότερα δρομολόγια προσφέρει από την σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουνίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεταξύ άλλων επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες IC54 και IC55 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, αυξάνοντας των αριθμό των δρομολογίων σε 5 ζεύγη ανά κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πληρούν όλες τις προϋποθέσεις προστασίας για την υγεία και την ασφάλειά τους, καθώς και για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού μας», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.