ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ΜΜΜ: Αύξηση 13,94% στην επιβατική κίνηση

Επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ΜΜΜ: Αύξηση 13,94% στην επιβατική κίνηση

Αύξηση της τάξεως του 13,94% σημειώθηκε στην επιβατική κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς την περασμένη Δευτέρα 1 Ιουνίου, πέμπτη φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού, σε σχέση με την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020. Οι επικυρώσεις εισιτηρίων έφτασαν τις 931.876 σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΣΑ, το αντίστοιχο ποσοστό αύξησης προχθές Τρίτη 2 Ιουνίου στις επικυρώσεις εισιτηρίων σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ σε σχέση με την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας 26 Μαΐου, κινήθηκε στα επίπεδα του 28%.

Πιο αναλυτικά, συγκρίνοντας τα στοιχεία των επικυρώσεων της Δευτέρας 1ης Ιουνίου με τις επικυρώσεις της Δευτέρας 4ης Μαΐου (πρώτη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων) το ποσοστό αύξησης ανέρχεται σε 104%. Ωστόσο, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019 οι επικυρώσεις εισιτηρίων παραμένουν μειωμένες σχεδόν κατά 50%.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 1 Ιουνίου οι επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ ήταν 931.876, αντίστοιχα την Δευτέρα 25 Μαΐου οι επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ ήταν 817.900.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου οι επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ ήταν 997.061, ενώ την Τρίτη 26 Μαΐου οι επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ ήταν 776.915.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, την Δευτέρα 4 Μαΐου οι επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ έφτασαν τις 457.574.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.