Αυτό είναι το πιο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο του κόσμου – Δείτε τις υπερπολυτελείς παροχές που προσφέρει

Αυτό είναι το πιο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο του κόσμου – Δείτε τις υπερπολυτελείς παροχές που προσφέρει

Το πιο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο του κόσμου είναι πλέον διαθέσιμο.

Οι εκατομμυριούχοι που ταξιδεύουν από το Λονδίνο στη Μελβούρνη, μπορούν πλέον να ταξιδεύουν στο «ρετιρέ του ουρανού» με την Etihad για περίπου 110.000 δολάρια Αυστραλίας.

Οι πελάτες που μπορούν να δώσουν αυτό το ποσό θα έχουν πρόσβαση σε μια σουίτα 3 δωματίων με το δικό της μπάτλερ και σεφ. Υπάρχει μια αλλαγή αεροπλάνου στο Άμπου Ντάμπι, αλλά όσοι έχουν επιλέξει αυτές τις υπερπολυτελείς παροχές θα μπαίνουν στην πρώτη κατηγορία για να απολαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για μια άνετη πτήση.

Η τιμή αυτού του εισιτηρίου ξεπερνά κατά 3.000 λίρες το προηγούμενο πιο ακριβό από τη Νέα Υόρκη στο Μουμπάι. Η καμπίνα η οποία διαθέτει σαλόνι, υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, είναι διαθέσιμη μόνο για το στόλο της Etihad στα αεροσκάφη Airbus A380-800.

Η σουίτα που ονομάζεται Residence είναι η πρώτη σουίτα τριών δωματίων σε εμπορικά αεροσκάφη και έχει βοηθήσει την Etihad να κερδίσει πολλά βραβεία όσον αφορά την πρώτη θέση ταξιδιού. Τα δωμάτια βρίσκονται στο εμπρός και πάνω κατάστρωμα του αεροσκάφους και είναι διαθέσιμα για ένα ή δύο άτομα. Το σαλόνι έχει μια μεγάλη επίπεδη οθόνη, δερμάτινο διπλό καναπέ και δύο πτυσσόμενες τραπεζαρίες, ενώ ένας μπάτλερ σερβίρει τα γεύματα που μαγειρεύονται από εξειδικευμένο σεφ που βέβαια βρίσκεται στην πτήση.

Ένας διάδρομος οδηγεί στο υπνοδωμάτιο που έχει ένα διπλό κρεβάτι με επώνυμα ιταλικά λευκά είδη. Πριν την προσγείωση, οι επιβάτες της σουίτας μπορούν να δροσιστούν κάνοντας μπάνιο, να στεγνώσουν τα μαλλιά τους και να φτιάξουν το μακιγιάζ τους. Σε κάθε πτήση μάλιστα υπάρχει και μια εκπαιδευμένη νταντά. Το κόστος του εισιτηρίου περιλαμβάνει επίσης πολυτελή μεταφορά με σοφέρ από και προς το αεροδρόμιο, ακόμη και εισιτήρια για άλλου είδους εκδηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να αναβαθμίσει, όπως αναφέρει, το επίπεδό της και να παρέχει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της και ιδιαίτερα στους έχοντες εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.