ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Boeing 737 MAX: Οι 4 αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψουν στις πτήσεις

Boeing 737 MAX: Οι 4 αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψουν στις πτήσεις

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA), ζητά από την Boeing Co, τέσσερις σχεδιαστικές αλλαγές στο αεροσκάφος 737 MAX, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα ασφάλειας, τα οποία καταγράφηκαν στα δύο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα με συνέπεια το θάνατο 346 ανθρώπων.

Τα δυστυχήματα αυτά, αλλά και ο εντοπισμός των ζητημάτων ασφάλειας των πτήσεων, οδήγησαν στην καθήλωση του στόλου των αεροσκαφών του τύπου τον Μάρτιο του 2019.

Η FAA προχωρεί στην έκδοση προτεινόμενης οδηγίας πλοϊμότητας, απαιτώντας την αναβάθμιση του λογισμικού ελέγχου πτήσης, τη διόρθωση του λογισμικού απεικόνισης καταστάσεων συναγερμού σφαλμάτων, τη διόρθωση λειτουργικών διαδικασιών πληρώματος, αλλά και την πραγματοποίηση αλλαγών στη συνδεσμολογία μερικών από τις δέσμες καλωδίων, μεταξύ των διαφόρων συστημάτων του αεροσκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση αυτή είναι ένα βήμα στις προσπάθειες της Boeing για την επιστροφή του 737 ΜΑΧ στην ενεργό υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.