EasyJet: Αυξάνει την χωρητικότητα λόγω αυξημένης ζήτησης

EasyJet: Αυξάνει την χωρητικότητα λόγω αυξημένης ζήτησης

Η EasyJet αποφάσισε πως θα αυξήσει την χωρητικότητα της για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, καθώς έχει αυξηθεί η ζήτηση.

Ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους δήλωσε ότι θα λειτουργήσει περίπου το 40% της συνήθους χωρητικότητάς του τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, από το 30% που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η ελαφρώς καλύτερη εικόνα των κρατήσεων ήρθε τη στιγμή που ο αερομεταφορέας είχε απευθυνθεί στη βρετανική κυβέρνηση για περισσότερη υποστήριξη στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών.

«Τα επίπεδα ζήτησης που καταγράφονται είναι υψηλότερα από τα αναμενόμενα για προορισμούς όπως η Νίκαια, που παραμένουν δημοφιλείς στους πελάτες», δήλωσε ο Johan Lundgren Διευθύνων Σύμβουλος της EasyJet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συμπλήρωσε: «Για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πτητικό μας πρόγραμμά μας στο τέταρτο τρίμηνο αυξάνοντας την χωρητικότητά μας στο 40%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.