Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στη Λεωφόρο Μεσογείων λόγω εκτέλεσης εργασιών – Πόσο θα διαρκέσουν;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τετάρτη στη Λεωφόρο Μεσογείων λόγω εκτέλεσης εργασιών – Πόσο θα διαρκέσουν;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη λεωφόρο Μεσογείων από την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 12 και 13 Αυγούστου, από τις 07:30 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Μεσογείων, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίου Ιωάννου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευγγελιστρίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταυρό Αγίας Παρασκευής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.