ΠΕΝΕΝ: Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη

ΠΕΝΕΝ: Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη

Κανένα πλoίο δεν θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου λόγω απεργίας που εξήγγειλαν πέντε ναυτεργατικά σωματεία.

Η απεργία έχει εξαγγελθεί από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 24:00 της ίδιας ημέρας.

«Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ στα πλαίσια του αγωνιστικού της σχεδιασμού συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία για την οργάνωση της 24ωρης προειδοποιητικής Παμπειραϊκής απεργίας που αποφάσισε για τις 24 Σεπτέμβρη 2020 σε όλες τις κατηγορίες πλοίων», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, η ΠΕΝΕΝ αντιδρά, μεταξύ άλλων, «στα αντεργατικά μέτρα», «τα κοινωνικοασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προβλήματα τα οποία έχουν επιδεινωθεί ραγδαία όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς και τα εργασιακά προβλήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλούμε τον κλάδο και όλους τους Ναυτεργάτες να συσπειρωθούν στο πλαίσιο των διεκδικήσεων της ΠΕΝΕΝ, τα αιτήματα της οποίας αφορούν όλο τον Ναυτεργατικό κόσμο ανεξάρτητα από ειδικότητα μέσα στα πλοία, όλους τους απόμαχους του κύματος, να δώσουμε την δική μας αγωνιστική απεργιακή απάντηση στις 24/9 βάζοντας μπροστά τα δικαιώματα και τα δίκαια αιτήματά μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.