ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισραήλ: Νέοι περιορισμοί στις διεθνείς πτήσεις λόγω κορωνοϊού

Ισραήλ: Νέοι περιορισμοί στις διεθνείς πτήσεις λόγω κορωνοϊού

Αυστηρότερα μέτρα αποφάσισε να πάρει η ισραηλινή κυβέρνηση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, κλείνοντας -μεταξύ άλλων- τα σύνορα για όσους θέλουν να φύγουν από τη χώρα.

Στο πλαίσιο της σκλήρυνσης των μέτρων που έχει ήδη λάβει για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του COVID-19 το Ισραήλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/09) νέους περιορισμούς στις πτήσεις στο εξωτερικό. Ο υπουργός Μεταφορών Μιρί Ρεγκέβ δήλωσε ότι το διεθνές αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» του Τελ Αβίβ θα παραμείνει μεν ανοιχτό, αλλά μόνο για επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήριο πριν από την Παρασκευή (25/09).

«Πέραν αυτής της ημερομηνίας, οι αγοραστές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο που αγοράζουν. Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο θα πρέπει να παρουσιάζουν μια αναφορά για να αποδεικνύουν την ημερομηνία αγοράς του εισιτηρίου κι ένα αρνητικό τεστ κορωνοϊού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της χώρας προορισμού», ανέφερε για εκείνους που θέλουν να αναχωρήσουν από τη χώρα.

«Οι Ισραηλινοί θα επιτρέπεται να εισέλθουν στο Ισραήλ άνευ περιορισμών», διευκρίνισε η υπουργός, χωρίς όμως να αναφερθεί στους ξένους που εργάζονται στη χώρα και όσους έχουν άδεια διαμονής σε αυτήν. Θυμίζουμε πως το Ισραήλ μέχρι στιγμής δεν επιτρέπει την είσοδο στους τουρίστες, αλλά δέχεται στα εδάφη της όσους είναι υπήκοοί του ή διαθέτουν βίζα εργασίας ή άδεια διαμονής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υγειονομική κατάσταση επιδεινώθηκε πρόσφατα στο Ισραήλ και, μάλιστα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε προ εβδομάδας την επιβολή μέτρων καραντίνας σε ολόκληρη την επικράτεια για «τουλάχιστον τρεις εβδομάδες». Από την Παρασκευή (25/09) επιβλήθηκε και το κλείσιμο των συναγωγών, με μόνη εξαίρεση τη λειτουργία της Δευτέρας για το Γιομ Κιπούρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.