ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα μέτρα προστασίας: Δεν περιορίζονται τα ταξίδια από νομό σε νομό

Νέα μέτρα προστασίας: Δεν περιορίζονται τα ταξίδια από νομό σε νομό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται σε λίγη ώρα να ανακοινώσει τα νέα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, με την απαγόρευση της μετακίνησης από νομό σε νομό να μην βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.

Δεν προβλέπεται η απαγόρευση των μετακινήσεων μεταξύ των νομών, καθώς το λουκέτο στη διασκέδαση και ο περιορισμός της κυκλοφορίας θα περιορίσει τις μετακινήσεις όσων πήγαιναν από νομό σε νομό και από πόλη σε πόλη για να διασκεδάσουν.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα σενάρια που είχαν ακουστεί ένα από τα μέτρα που είχε εξεταστεί προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των μετακινήσεων για λόγους διασκέδασης από περιοχές που είναι στο πορτοκαλί σε περιοχές που βρίσκονται στο κίτρινο ή και στο πράσινο. Είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να φεύγουν κάποιοι από την Αττική και πήγαιναν για φαγητό ή για ποτό στη Χαλκίδα στην Εύβοια ή από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική ή από την Πάτρα στη Ναύπακτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο όπως φαίνεται προκρίνεται το σενάριο του λουκέτο της διασκέδασης, κάτι που δεν θα οδηγήσει σε περιορισμό των μετακινήσεων. Όλα αυτά όμως αναμένονται να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό και παράλληλα θα γίνει γνωστό αν θα υπάρξει ή όχι νέος περιορισμός στο ωράριο κυκλοφορίας. Αν δηλαδή θα παραμείνει 12:30 με 5:00 ή θα ξεκινάει νωρίτερα όπως ακούστηκε στις 22:00 ή στις 23:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.