ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κι όμως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο… δεν δέχεται επιβάτες

Κι όμως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο… δεν δέχεται επιβάτες

Ίσως ακούγεται παράδοξο αλλά δεν μπορείτε να πετάξετε με μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Μπορεί να μην γνωρίζετε καν την ύπαρξή της, αφού δεν μεταφέρει επιβάτες αλλά εμπορεύματα. Η FedEx Express είναι η αεροπορική εταιρεία της FedEx, ενός από τους μεγαλύτερους μεταφορείς στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία FedEx Express, με έδρα το Μέμφις στο Τενεσί των ΗΠΑ, διαθέτει έναν τεράστιο στόλο 391 αεροσκαφών, που την κατατάσσει ένατη στη σχετική λίστα.

Η εταιρεία ταξιδεύει σε περισσότερους από 375 προορισμούς (η Turkish Airlines, η οποία πετά σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, εξυπηρετεί μόνο 302), μεταφέροντας καθημερινά περίπου 5,5 εκατομμύρια πακέτα. Αυτό είναι σαν το σύνολο του πληθυσμού της Φινλανδίας να έστειλε ένα δέμα κάθε 24 ώρες.

Η FedEx, που ιδρύθηκε το 1971, χρησιμοποιεί έναν αριθμό διεθνών αεροδρομίων εκτός από το Μέμφις, με ευρωπαϊκές βάσεις στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Βόννη. Πώς είναι τα αεροσκάφη της; Ακριβώς όπως τα επιβατικά μόνο που δεν υπάρχουν καθίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μόνοι άνθρωποι στο αεροσκάφος είναι οι πιλότοι και ίσως ένας μηχανικός πτήσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.