ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραμ: Ξεκινούν στις 20 Ιανουαρίου τα δρομολόγια προς το ΣΕΦ

Τραμ: Ξεκινούν στις 20 Ιανουαρίου τα δρομολόγια προς το ΣΕΦ

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου ξεκινούν τα δρομολόγια του Τραμ από και προς το ΣΕΦ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΣΤΑΣΥ.

Την επαναλειτουργία των δρομολογίων του Τραμ από και προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου,

Όπως έγινε γνωστό, θα δοθεί σε πλήρη εμπορική λειτουργία το σύνολο της νέας γραμμής έως το ΣΕΦ και οι 10 από τις 11 στάσεις του εν λόγω τμήματος, καθώς στις «Τζιτζιφιές» τα έργα πολιτικού μηχανικού αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 15 ήμερες και το διάστημα αυτό οι συρμοί θα διέρχονται από εκεί χωρίς στάση.

Τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Μπάτης» στο Παλαιό Φάληρο έως το ΣΕΦ είχαν διακοπεί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια Αττικής τα έργα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Στο πλαίσιο των έργων αυτών είχε ενταχθεί η μετατόπιση της γραμμής και των στάσεων του Τραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.