ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δείτε μέχρι πότε παρατείνονται οι συμβάσεις πέντε αεροπορικών άγονων γραμμών

Δείτε μέχρι πότε παρατείνονται οι συμβάσεις πέντε αεροπορικών άγονων γραμμών

Οι συμβάσεις πέντε αεροπορικών άγονων γραμμών, παρατάθηκαν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου, οι συμβάσεις έληγαν την 1η Ιανουαρίου και κρίθηκε απαραίτητη η επέκτασή τους για λόγους διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος, που σχετίζεται με τη μη διακοπή της παροχής των αεροπορικών υπηρεσιών στις ανωτέρω γραμμές, που καλύπτουν ζωτικές ανάγκες απομακρυσμένων και νησιωτικών περιοχών της χώρας.

Οι γραμμές των οποίων η σύμβαση παρατείνεται είναι:

1. Αθήνα-Σκύρος και Ρόδος-Καστελόριζο από την Olympic Air για 1,07 εκατ. ευρώ.

2. Αθήνα-Λέρος και Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα από την Olympic Air χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.

3. Αθήνα-Αστυπάλαια και Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος από την Sky Express για 902 χιλιάδες ευρώ.

4. Αθήνα-Σύρος από την Sky Express χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.

Με άλλη απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρατάθηκε επίσης μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 η σύμβαση για την άγονη γραμμή Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά από την Sky Express για ποσό 476 χιλιάδες ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.