Emirates: Επανέρχεται από την 1η Ιουνίου η απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

Emirates: Επανέρχεται από την 1η Ιουνίου η απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

Από την 1η Ιουνίου η Emirates αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου τις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

To δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER (στο οποίο διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων).

Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209 θα αναχωρεί από Αθήνα στις 17:35 για να φτάσει στο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα.

Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 θα αναχωρεί από το Newark στις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την προσθήκη της πτήσης από και προς το αεροδρόμιο του Newark, το δίκτυο της Emirates στις Η.Π.Α. αυξάνεται σε 10 προορισμούς, σε συνέχεια της επανεκκίνησης των υπηρεσιών σε Σιάτλ, Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη JFK, Washington DC, Ντάλας και Σαν Φρανσίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.