Πορεία στο κέντρο της Αθήνας: Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα & Πανεπιστήμιο

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας: Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα & Πανεπιστήμιο

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε από τις 11:30 ο σταθμός του Μετρό Πανεπιστήμιο, ενώ λίγο πριν τις 14:00 δόθηκε εντολή να κλείσει και ο σταθμός Σύνταγμα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το προγραμματισμένο φοιτητικό συλλαλητήριο στα πλαίσια του οποίου η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται επεισόδια και γι’ αυτό έδωσε και τη σχετική εντολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι δεύτερη συνεχόμενη μέρα που γίνονται τέτοιες τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό λόγω πορείας, καθώς και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, η πορεία που ήταν προγραμματισμένη για την υπόθεση Κουφοντίνα, υπήρξε η αφορμή να κλείσουν σταθμοί του μέτρο. Τα τρένα θα περνάνε κανονικά από τους σταθμούς αλλά δεν θα σταματάνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.