ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Προειδοποίηση» από Μόσχα σε Άγκυρα: «Παγώνει» τις πτήσεις τσάρτερ προς την Τουρκία

«Προειδοποίηση» από Μόσχα σε Άγκυρα: «Παγώνει» τις πτήσεις τσάρτερ προς την Τουρκία

Η Ρωσία, όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως προχωρά στην αναστολή των πτήσεων τσάρτερ προς την Τουρκία, εξαιτίας της εκτόξευσης των κρουσμάτων της COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ για ενάμιση μήνα, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα επηρεαστούν και άλλοι τρόποι μετακίνησης μεταξύ των δύο χωρών.

Πάντως, πηγή που μίλησε στο RBC, ξεκαθάρισε πως προς τον παρόν δεν έχει προγραμματιστεί να φύγουν Τούρκοι τουρίστες από τη χώρα, αλλά οι αλλαγές αφορούν τα ταξίδια των Ρώσων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα του κορωνοϊού στη γειτονική Τουρκία, αυξάνονται με σταθερό ρυθμό, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στα μέσα Μαρτίου καταγράφονταν 6.000-8.000 μολύνσεις ενώ στις αρχές Απριλίου, δηλαδή έναν μήνα μετά έφτασαν τις 56.000 ημερησίως.

Από την πλευρά της, η επικεφαλής της ρυθμιστικής Αρχής προστασίας της υγεία του καταναλωτή (Rospotrebnadzor) Άννα Ποπόβα είχε δηλώσει πως όλες οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού στη Ρωσία «έφτασαν» από την Τουρκία.

Αυτή τη στιγμή, περίπου 25 με 30.000 Ρώσοι βρίσκονται για διακοπές στην Τουρκία, ενώ πέρυσι, 2,1 εκατ. Ρώσοι πολίτες επισκέφθηκαν την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά, η Τουρκία μετρά 3.849.000 κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού μαζί με σχεδόν 134.000 νεκρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.