ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Λεωφορεία: Εντοπίστηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου στην Αθήνα με χρώματα του ΟΣΥ – Είχε έρθει για το σόου Κ.Μητσοτάκη; (φώτο)

Λεωφορεία: Εντοπίστηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου στην Αθήνα με χρώματα του ΟΣΥ  – Είχε έρθει για το σόου Κ.Μητσοτάκη; (φώτο)

Σύννεφα υπάρχουν πάνω από την ενοικίαση 40 λεωφορείων για τις ανάγκες της πρωτεύουσας, καθώς μετά την αποκάλυψη πως τα 23 από τα 40 μένουν ακινητοποιημένα λόγω βλάβης, ένα ακόμη ντοκουμέντο συνηγορεί στ’ ότι όλα έγιναν για το επικοινωνιακό σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα βρέθηκε ΚΤΕΛ της Ζακύνθου, έχοντας μάλιστα τα χρώματα λεωφορείου της ΟΣΥ.

Το θέμα ανέδειξε με διαδοχικές αναρτήσεις στο Facebook ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) Θέμης Αμπλάς.

Όπως σημείωσε, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου εντοπίστηκε στον Κηφισό, ενώ στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής καθώς ακολούθησε τη διαδρομή Εθνική Οδός Αθήνα, Κόρινθος, Πάτρα, Κυλλήνη και επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής. «Πώς μπορεί ένα λεωφορείο ενταγμένο στην ΟΣΥ και με τα χρώματά της, να πραγματοποιεί υπεραστικά δρομολόγια μεταφέροντας επιβάτες και δέματα;» διερωτήθηκε.

Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ζακύνθου είχε ειδική αποστολή στην Αθήνα, θέλοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση που έψαχνε και δεν έβρισκε λεωφορεία. Σε κάθε περίπτωση θα είχε ενδιαφέρον μία τοποθέτηση από τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.